LEGOLAND® Deutschland Resort, een vakantiepark in Duitsland is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark LEGOLAND® Deutschland Resort Duitsland gelegen aan de Beieren. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

LEGOLAND® Deutschland Resort Duitsland 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Duitsland een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark LEGOLAND® Deutschland Resort
Stad: Günzburg
Regio: Beieren
Land: Duitsland

Omschrijving: LEGOLAND® Duitsland ligt in het Duitse plaatsje Günzburg, tussen Stuttgart en Ulm in de deelstaat Beieren. Het is het vierde park van LEGOLAND® en je vindt hier maar liefst 8 avonturenwerelden met meer dan 50 attracties, geschikt voor jong en oud. In het park word je een echte held of verover je het park als dappere ridder of piraat. LEGOLAND® is speciaal voor families met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar. Kinderen kunnen ook hun eigen kunstwerk bouwen met de meest kleurrijke stenen, die uiteraard ook gekocht kunnen worden. Je betaalt naar gewicht, maar de bakken vol met de meest zeldzame stenen zijn ook los verkrijgbaar.
Het aanbod in het park is groot en veelzijdig: als je de tijden van de ritten en de avonturen van alle attracties bij elkaar optelt, kom je op maar liefst twaalf uur puur vermaak zonder pauzes!
Daarna kun je heerlijk slapen in een LEGO-huisje. De vakantiebungalows in de typische kleurrijke LEGO-look zijn vormgegeven volgens de themagebieden van het park en brengen de gasten naar de wereld van piraten, ridders en coureurs. Ook vind je op het park een centraal gebouw met receptie, ontbijtrestaurant, LEGO Shop en een buitenbereik met een kunstmatig meer. In het gezinsvriendelijke LEGOLAND®-vakantiepark kun je als gast het bezoek aan het attractiepark combineren met een onvergetelijk verblijf. Na een nacht in het Piratenhuis en een ontbijt met LEGOLAND®-draak Olli kun je meteen het park weer in om nieuwe avonturen te beleven. Op het vakantiepark is ook een bowlingbaan en een klimparcours.

Prijs vanaf: 347.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 9 /10
Extra: Verrassing nachtje Legoland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.