Le Village de la Mer Pays de la Loire is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Pays de la Loire, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Le Village de la Mer Pays de la Loire vanaf een voordelige prijs van 198.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Le Village de la Mer, kijk dan zeker en vast ook verder!

Le Village de la Mer Pays de la Loire: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Le Village de la Mer FR. Meer details over hun  naar Le Village de la Mer vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Le Village de la Mer
Gelegen in de regio: Pays de la Loire
Gelegen in de stad: Talmont-Saint-Hilaire
En het land: FR

Meer informatie over Le Village de la Mer: Lagrange Le Village de la Mer is een 3 sterren accommodatie gelegen in Talmont-Saint-Hilaire in Frankrijk. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.9. Lagrange Le Village de la Mer beschikt over de volgende faciliteiten: animatie, kids club, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 198.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.