Last Minutes, de laatste minuut… Het woord zegt het zelf. Beslis je op de laatste moment om met vakantie te vertrekken? Dan zijn er vaak scherpe kortingen voor Last Minutes. Ook bij boekingen van vakantieparken kan je je slag slaan. Op het laatste moment heeft de hotelier een duidelijk overzicht van welke huisjes er nog beschikbaar zijn. Uiteraard is het voor hen ook beter deze accommodaties toch nog te kunnen verhuren. Daarom bieden zij de bungalows aan aan scherpe prijzen. Het gaat dan echt over boekingen die op het allerlaatste moment gebeuren. Kijk hieronder naar jouw ideale Last Minute, pak je koffers en vertrek!

Last Minutes

Last Minutes overzicht

LastMinutes bij Landal GreenParks

 

De vakantieparken van Landal GreenPark zijn nog in volle groei. Met zijn momenteel 86 vakantieparken in 9 landen, zijn ze nog volop aan het uitbreiden. De komende jaren wordt er daarbij nog geld geïnvesteerd om parken te vernieuwen. Dat allemaal om jou een zo comfortabel mogelijke vakantie aan te bieden. Vind hier een overzicht van de beste LastMinutes bij Landal tot maar liefst 40% korting!

Meer informatie

LastMinutes bij Roompot

Inpakken en wegwezen met de aantrekkelijke LastMinutes  bij Roompot Vakanties.

Meer informatie

LastMinutes bij Center Parcs

Zin in een weekendje of weekje weg? Even de batterijen opladen met bijvoorbeeld één van onze Last Minutes? Klik dan hier. Zo kan je genieten mooie van last minute aanbiedingen voor een leuk krokusverblijf bij Center Parcs

Meer informatie

LastMinutes bij Sunparks

Boek bovendien je vakantie in een vakantiepark van Sunparks voordelig via een LastMinute. Ontdek ze hier.

Meer informatie

Last Minutes Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos

 

Bij de Libéma Vakantieparken horen het vakantiepark de Beekse Bergen en vakantiepark Dierenbos. als je droomt van een unieke en onvergetelijke vakantie tussen de dieren, dan raden we je aan om een verblijf te boeken in één van beide parken. Gegarandeerd zal je er een beestige vakantie doorbrengen. Neem bovendien zeker ook een kijkje bij de last minutes van De Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos. Gegarandeerd kan je er ook nog een mooie korting op de kop tikken.

De Beekse Bergen Vakantiepark Dierenbos

 


Last minutes bij Holiday Suites

vroegboekkorting Holiday Suites

Trek er binnen de 10 dagen eventjes tussenuit en geniet daarbij van een last minute korting van 20% op jouw vakantie. Pak dus snel je koffers om te vertrekken naar een van de toplocaties van Holiday Suites. De Last minute aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt!

Meer informatie