Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Vakantieparken. Deze liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat de parken en de omgeving er nog meer te bieden hebben. Landgoed  Het Grote Zand is onder andere door de prachtige ligging in de bosrijke provincie Drenthe de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie. In de omgeving rond het park Landgoed Het Grote Zand bungalow 8 personen kan je bijvoorbeeld nog genieten van de ongerepte natuur tijdens een heerlijke wandeling. Of maar er een fietstocht door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

Landgoed Het Grote Zand bungalow 8 personen

In het ruime vakantiepark valt er meer dan genoeg te beleven. En dit voor zowel jong als oud. Je kan er bijvoorbeeld ontspannen in de sauna of het Turkse stoombad. Wil je liever gaan zwemmen, dan kan je naar het overdekte zwembad. Tijdens de Nederlandse schoolvakanties zijn er tal van sport- en animatie activiteiten voorzien waar de kinderen kunnen aan deelnemen. Je kan een overzicht van deze schoolvakantie dagen terugvinden op onze pagina Kindvriendelijke vakantieparken.

Maar niet alleen de natuur van Drenthe is bovendien perfect voor leuke uitstapjes. Er valt daar in de omgeving veel te beleven. Je kan een bezoek brengen ook de hoofdstad Assen. Maar aan de geheimzinnige hunebedden, het Herinneringscentrum Kamp Westerbork en de Wildlands Adventure Zoo zijn zeker ook een bezoek meer dan waard.

De indeling van D Bungalow 8 personen: de woonkamer is met een open keuken. Deze heeft bovendien openslaande deuren naar het gemeubileerde terras. In de hal is er een apart toilet. Er is een extra toilet in de badkamer. Daarnaast zijn er drie tweepersoons slaapkamers en twee extra bedden. Eén slaapkamer bevindt zich op de begane grond. De bungalows beschikken bovendien over twee badkamers. Een aantal bungalows beschikt ook over een (infrarood) sauna (zie toeslag). Opgelet: Indien je met 8 personen in dit type wilt verblijven, wordt er een toeslag in rekening gebracht. Alle bungalows zijn voorzien van gratis WiFi, een tv en tuinmeubilair. Er is bovendien parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

Meer informatie

Adres Landgoed Het Grote Zand

Het adres van Landgoed Het Grote Zand is:

Hof Van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen
Drenthe
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.