Op slechts drie uur rijden van Brussel ligt vakantiepark Landal Winterberg. Het vakantiepark heeft het ganse jaar door heel wat te bieden. Tijdens de zomer kan je er heel wat avonturen beleven. Tijdens de winter kan je er skiën op één van de 53 kilometer skipistes.

Vakantiepark Landal Winterberg

Landal Winterberg is gelegen in Sauerland. Je kan er verblijven in één van de 200 chalets. De chalets zijn beschikbaar van 4 tot 16 personen en onderverdeeld in 3 comforttypes:

Het vakantiepark en bijhorende chalets zijn voorzien van alle comfort. Er is vanalles om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Voor de kinderen zijn er bijvoorbeeld speeltuinen en airtrampolines. Ook het fun – & entertainment team staat voor hen klaar. Zwemmen kan je in het overdekte zwembad.

Ook Landal Winterberg is bekroond met een Green Key certificaat.

Meer informatie

Vakantiepark Landal Winterberg adres

Het Landal vakantiepark Winterberg is gelegen op volgende adres:

Landal Winterberg
In der Büre 21
59955 Winterberg Duitsland

Voor de exacte locatie van dit park op de kaart klik hier.

Landal Ski life

Tijdens de winterperiode is Landal Skilife de perfecte locatie om te skiën. Je hoeft geen uren in de file te staan om sneeuwpret te hebben. Van december tot maart heb je ook in Winterberg sneeuwzekerheid. Het wintersportgebied telt 6 skigebieden en 53 kilometer aan skipistes. Kinderen kunnen er bovendien in het kinderskiland al spelend leren skiën.

Zomerrodelbaan

Rodelen doe je niet enkel in de winter. In Winterberg kan je ook tijdens de zomer rodelen op de zomerrodelbaan. Daarnaast ligt de gekende Panorama Erlebnisbrug. Deze brug ligt bovendien 12 meter boven de grond en is voorzien van een klimparcours.  Klimmen kan je ook in het klimpark. Je kan er mountainbiken, wandelen, golf spelen en nog zoveel meer.

Met de Sauerlandkaart krijg je aantrekkelijke kortingen bij veel activiteiten. Je kan trouwens met deze kaart ook gratis gebruik maken van bus en trein. Vraag er zeker achter aan de receptie, want bij Landal Winterberg kan je ze gratis verkrijgen. Bekijk daarnaast zeker ook of je je verblijf niet kan boeken met een aantrekkelijke korting.