Midden in de Belgische Ardennen ligt vakantiepark Landal Village l’Eau d’Heure Ardennen. Gelegen in het grootste watergebied van België ligt dit park in een prachtige omgeving. De omgeving is dan ook ideaal voor een watersport liefhebber. Je kan er bijvoorbeeld surfen, zeilen, zwemmen. Maar er is uiteraard nog heel veel meer te beleven. Het is zeker een vakantiepark waar je volledig tot rust kan komen. Kortom aan jou om te ontdekken.

Landal Village l’Eau d’Heure Ardennen: accommodaties

Dit park van Landal is de plek voor de waterliefhebber. Het park zelf heeft een openlucht- en een binnenzwembad vol attracties en glijbanen. Maar zwemmen kan uiteraard ook in het meer. Dit vakantiepark ligt namelijk aan de meren van de Eau d’Heure. Het meer is open van april tot oktober. Het is heel populair voor zeilers, windsurf, kayak, om te duiken en waterski. Maar er is nog heel wat meer te beleven. Kortom aan jou om te ontdekken!

Kinderen beleven de dolste avonturen in dit vakantiepark van Landal.  Bollo is er bijvoorbeeld om samen met hen plezier te beleven. Tijdens de schoolvakanties is er een fun- en entertainment team aanwezig. Neem deel aan begeleide activiteiten, bijvoorbeeld op het meer. In het park zelf zijn er ook verschillende speeltuinen aanwezig. Je kan er gaan zwemmen. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitleven, klimmen en klauteren in de indoor speeltuin.

Bij Village l”Eau d’Heure verblijf je in één van de 223 bungalows voorzien van alle comfort. Ze zijn geschikt voor een bezetting van 2 tot 10 personen. Wil je extra luxe en ontspanning? Kies dan zeker de extra luxe bungalows. Deze zijn namelijk helemaal vernieuwd. Bovendien heb je daar ook een privé wellness met een eigen bubbelbad en sauna. Als extra optie kan je zelfs een huisje boeken met zicht op het meer!

Meer informatie

Landal Village l’Eau d’Heure Ardennen: adres

Het vakantiepark van Landal GreenParks Village l’Eau d’Heure is gelegen op het volgende adres:

Landal Village l’Eau d’Heure
Rue du Bois du Four 7 A
B-6440 Froidchapelle
België

Voor meer vakantieparken van Landal GreenParks verwijzen wij jou dan ook heel graag door naar de pagina van Parkvakanties ‘Landal GreenParks’.

Meer Landal Vakantieparken in de Belgische Ardennen

Hou je van een vakantie dichtbij gelegen in een prachtige omgeving, dan ben je in de Ardennen aan het juiste adres. Je vindt er zowel actie als rust. Er valt namelijk op sportief gebied heel wat te beleven. Denken we bijvoorbeeld aan kajak, hellingen, stevige wandeltochten. De prachtige vergezichten en pittoreske dorpjes zorgen voor de nodige rustmomenten. Naast Landal Village l’Eau d’Heure heeft Landal nog  parken in deze mooie omgeving:

Heb je nog geen idee wat er nog meer te beleven valt. Neem dan zeker eens kijkje op onze pagina met tips voor een dagje uit, tips voor wandeltochten of tips voor de fietsliefhebber.