Landal Ski Life bezorgt jou de perfecte wintervakantie. Hou je van skiën en daarnaast ook van een gezellig samenzijn na het skiën dan ben je in de vakantieparken van Landal aan het juiste adres. Ga je met twee of met een groot gezelschap met vakantie? Bij de Landal vakantieparken kan je de gepaste accommodatie boeken aangepast aan het reisgezelschap. Bovendien heb je nog de mogelijkheid om arrangementen bij te boeken. Hierdoor ontbreekt het je nergens aan tijdens jouw vakantie. Kortom, kijk zeker en vast verder als je houdt van skiën!

Landal Ski Life: accommodaties

Verblijf je tijdens je skivakantie in één van de accommodaties van Landal, dan heb je de juiste keuze gemaakt. Je hebt er zoveel mogelijkheden wat verblijf betreft, dat je gegarandeerd vindt waar je naar op zoek bent.

Verblijf er in één van de vele appartementenOf kies voor één van de vrijstaande accommodaties. Bij beide types heb je de keuze tussen 3 verschillende comforttypes:

Bovendien is er bezetting mogelijk van 2 tot 19 personen. Vaak liggen de verblijven ook vlak (bij) aan een skipiste.

In het kinderskiland, de Bollo club en het zwembad beleven de kinderen ook de wintersportvakantie waar ze van droomden!

Landal Ski Life: arrangementen

Maak je verblijf zo aangenaam en ontspannend mogelijk door gebruik te maken van één van de vele arrangementen.

Op Landal.be vind je een mooi overzicht van wat elk pakket omvat. Bovendien kan je ook nagaan welke pakketten in werk park te boeken zijn. Kortom, heel handig dus!

Klik hier voor de aanbiedingen: Landal.be

Meer informatie

Voor meer aanbiedingen moet je zeker en vast ook een kijkje nemen op onze aanbiedingen pagina.