Landal Mont Royal Moezel ligt aan de oever van de Moezel tussen de wijnvelden. In dit adembenemend landschap kan je verblijven in dit vakantiepark van van Landal GreenParks. Er is in de omgeving ook heel wat te ontdekken. Zo zijn er regelmatig wijnfeesten. Kan je de wijndorpjes Kröv en Kövenig bezoeken. Bovendien kan je er prachtige wandelingen maken. Maar een boottocht of een zweefvlieg vlucht behoort er zeker ook tot de mogelijkheden.

Landal Mont Royal Moezel: accommodaties

Dit vakantiepark van Landal is gelegen in de prachtige omgeving van de Moezel. er is niet alleen lekkere wijn, maar je kan er bovendien ook heerlijke wandelingen maken. Ook in de omgeving valt er heel wat te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld naar de historische stad Trier. Of Bernkastel-Kues. Dit is bovendien één van de mooiste steden van Rijnland-Palts. Met kinderen is een bezoek aan de wilde dieren in het Eifelpark zeker een aanrader.

Kinderen gaan zich zeker en vast  vermaken in het vakantiepark. Ze kunnen er knutselen en spelen met Bollo in de Bollo Club. Bovendien is er ook een speeltuin en een airtrampoline. Maar duiken doen ze dan weer in het zwembad. Het Fun & Entertainment team staat ook altijd klaar voor de leukste activiteiten. Hou je het liefst eens bij een rustigere activiteit. Ga dan zeker eens langs bij de geitjes op de dierenweide. Plezier verzekerd!

Je verblijft in dit vakantiepark van Landal in één van de 185 bungalows. Hiervan zijn er 74 nieuw en bovendien energie neutraal! Deze nieuwe bungalows bieden door de grote glasvoorgevel een schitterend uitzicht op de omgeving. Daarnaast zijn deze luxe bungalows ook uitgerust met een sauna. De bungalows op het park bieden ruimte voor een bezetting van 4 tot 12 personen.Bovendien zijn huisdieren ook toegelaten in dit vakantiepark.

Meer informatie

Landal Mont Royal Moezel: het adres

Dit vakantiepark van Landal GreenParks aan de Moezel ligt op het volgende adres:

Landal Mont Royal
Feriendorf Mont Royal
54536 Kröv
Duitsland

Voor meer vakantieparken in Duitsland verwijzen we jou ook graag door naar onze pagina ‘Vakantieparken in Duitsland‘.

Wijnfeesten in Duitsland

De periode juli tot oktober barst het in Duitsland van de wijnfeesten. Deze wijnfeesten zijn fantastisch en moet je absoluut eens hebben meegemaakt.Tijdens deze periode kan je genieten van heel wat evenementen, zoals folklore, straatfeesten, kermissen, markten, optredens en nog zoveel meer! De dorpjes worden prachtig aangekleed en je kan er proeven van lokale specialiteiten. Ook in de omgeving van Landal Mont Royal zijn er heel wat activiteiten en wijnfeesten gepland. Voor een overzicht van de wijnfeesten in de omgeving van Landal parken, klik hier.

Meer informatie