In de landelijke, ongerepte natuur van Drenthe ligt Landal Het Land van Bartje. Dit vakantiepark is heel bijzonder voor jonge kinderen. Er valt heel veel te beleven. Er is een leuk zwembad, zandbakken, speeltuinen en nog zoveel meer.

Accommodaties bij Landal Het Land van Bartje

Het vakantiepark Landal Het Land van Bartje is zo opgebouwd, dat je geen gevoel van drukte ervaart. En geloof het of niet maar er zijn weliswaar 400 accommodaties. Waaronder de keuze uit bungalows, landhuizen, stacaravans, boerderijen en hoevewoningen.  Elk met de nodige voorzieningen. Wil Comfort, Luxe of toch liever extra Luxe? Dan kan je ook hierin een keuze maken. Daarnaast kunnen er nog extra’s voorzien worden. Denken we bijvoorbeeld aan een open haard of een Sauna in je vakantieverblijf. Aan je woning is er één parkeerplaats voorzien. Verder is er een grote centrale parking aanwezig. Het vakantiepark is bijgevolg niet verkeersvrij.

Het park Land van Bartje heeft een ware metamorfose ondergaan in 2020. De indoor speelruimte is wel 3 keer zo groot geworden. Maar ook de horeca is opgeknapt. Daarnaast kan je naar hartenlust fietsen met Bartjes Bike Xperience…. Neem snel een kijkje.

Hou je van Pony’s?

De activiteiten met pony’s zijn fantastisch. De kinderen kunnen een begeleide ponyrit maken in de omgeving. Zitten ze liever niet op een pony, dan kunnen ze mee met één van de huifkartochten. Er is een ponyranch aanwezig waar ze ponyrijlessen kunnen volgen en verzorgingscursussen. Kortom, een ideale plek voor kinderen om zich te vermaken.

Veel activiteiten voor kinderen

Zoals je wel kan merken is het Land van Bartje een echt familiepark. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen. Naast de vele pony activiteiten zijn er ook zwemfaciliteiten. Er is een overdekt zwembad, met peuterbad. Maar er is ook een buitenzwembad met een glijbaan, tevens met kleuter en peuterbaden.

Ook in dit vakantiepark loopt onze allergrootste kindervriend Bollo. Deze mascotte van Landal heeft jullie van harte welkom. Hij staat jullie op te wachten voor een dikke knuffel. In de Bollo Club kunnen de allerkleinsten gezellig knutselen en koekjes bakken.

Eten en drinken

In het restaurant ‘Het Land van Bartje’ kan je in een sfeervol kader genieten van een uitgebreid diner. De kinderen kunnen smullen van Bartjes kindermenu.

In de snackbar ‘het Smulpunt’ zijn er lekkere snacks verkrijgbaar, maar ook lekkere pizza’s en afhaalmaaltijden. Deze kan je rustig in je eigen accommodatie opeten.

Via de online supermarkt kan je je boodschappen online bestellen. Je kan ze gekoeld terugvinden in je vakantieverblijf. Maar je kan evengoed ook zelf naar de supermarkt gaan en kiezen uit het dagelijkse verse aanbod.

Landal Het Land van Bartje adres

Dit vakantiepark is gelegen op volgende adres:

Buinerweg 8
9536 PG Ees Nederland

Voor de ligging op de kaart, klik hier.

Landal Het Land van Bartje heeft een Gouden Green Key.  Het perfecte verblijf voor een gezellige gezinsvakantie. Neem voor het boeken zeker ook eens een kijkje bij onze aanbiedingen. Wie weet kan je nog een mooie korting op de kop tikken.