Landal Hoog Vaals Nederland is een ideaal vakantiepark om te ontsnappen aan de alledaagse sleur. In het park is alles aanwezig om jou een deugddoende vakantie te bezorgen. Dit park van Landal GreenParks ligt op ongeveer 1 kilometer van het pittoreske dorpje Vaals. Bovendien ligt het Drielandenpunt ook vlakbij. Kortom zeker ideale plek voor een zorgeloos verblijf midden in de natuur!

Landal Hoog Vaals Nederland: faciliteiten

Ook voor kinderen is Landal Hoog Vaals Nederland de ideale vakantieplek. Ze kunnen er glijden van een 50 meter lange glijbaan in het zwembad. Maar er zijn ook speeltuinen, sportvelden en een airtrampoline.  Bij slecht weer kunnen ze bovendien ravotten in het indoorspeelparadijs. Of ze gaan er knutselen met Bollo in de Bollo Club. Maar er is uiteraard nog heel wat meer te beleven.

Trek je er graag eens een dagje op uit? Dan is deze omgeving van Nederlands Limburg de ideale omgeving. De glooiende heuvels, romantische rivierdalen en de klaterende beekjes zijn ideaal voor het maken van wandel- en fietstochten. Als je houdt van golf is er vlakbij het park een golfbaan waar je een balletje kan slaan. Wil je liever rond kuieren in een stad? Dan kan je bijvoorbeeld naar het charmante Maastricht.

Laat je bovendien tijdens je verblijf bij Landal extra verwennen in het Beauty Centrum. Je kan er diverse massages en schoonheidsbehandelingen boeken. Maar je kan er evengoed genieten van een sauna, Turks stoombad en solarium. Eten kan je bijvoorbeeld bij Brasserie Timber’s. Bij mooi weer kan je op het terras genieten van het prachtige uitzicht. Voor afhaalmaaltijden en snacks moet je dan weer in De Smulgaard zijn. Bovendien is er ook een ParkShop met een aparte delicatessenhoek.

Meer informatie

Landal Hoog Vaals Nederland: accommodaties

Je verblijft er in één van de 355 bungalows. Deze zijn voorzien van alle comfort voor een bezetting van 2 tot zelfs 24 personen. Je kan bovendien kiezen tussen verschillende luxe niveaus, van comfort tot luxe. Waarbij de luxe verblijven voorzien zijn van bijvoorbeeld een sauna. De kinderbungalows zijn dan weer volledig op kinderen voorzien, met kinderzeteltjes, spelletjes, en ideaal gelegen vlakbij een speeltuin.

De grote 24 persoons vakantiewoning is ideaal voor familiereünies. Er zijn maar liefst 12 slaapkamers en 6 badkamers. Ook deze woning heeft een sauna en bubbelbad. Door zijn ruime leefruimte en grote goed uitgeruste keuken, is deze bungalow ook ideaal voor kookworkshops. Heb je hier interesse voor dan kan je zelfs een kok mee reserveren.

Op het park Landal Hoog Vaals kan je gebruik maken van geschakelde bungalows. Twee naast elkaar gelegen woningen voor 8 personen, kunnen door middel van een tussendeur, voorzien worden voor een bezetting van 16 personen.

Ben je daarnaast op zoek naar een zorgvakantie verblijf? Bij Landal Hoog Vaals zijn er Vision Bungalows. Volledig voorzien voor mensen met een visuele beperking.

Landal Hoog Vaals Nederland: adres

Het vakantiepark van Landal GreenParks is gelegen op het volgende adres:

Landal Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals
Nederland

Voor meer vakantieparken van Landal GreenParks verwijzen wij jou dan ook graag door naar onze pagina Parkvakanties ‘Landal GreenParks’.