Bij Landal Het Vennenbos subtropisch zwemparadijs ben je goed voor een ontspannen verblijf. Er valt zowel op het park als in de omgeving heel wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld het subtropische zwembad of de indoor speeltuin. Je kan wandelen of fietsen in deze bosrijke omgeving. Verder liggen Eindhoven, Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Europa ook vlakbij. Het park en de omgeving hebben alles aanwezig voor een ontspannen en deugddoende vakantie. Kortom ontdek wat het vakantiepark van Landal GreenParks Het Vennenbos nog meer te bieden heeft!

Landal Het Vennenbos subtropisch zwemparadijs: accommodaties

Vakantiepark Landal Het Vennenbos ligt in de Brabantse Kempen, in Hapert. Het park heeft een oppervlakte van ongeveer 50 hectare. Hiermee hoort het tot één van de grotere parken van Landal GreenParks. Je verblijft er in één van de 523 accommodaties. Deze zijn ontworpen door de architect Jaap Bakema. Deze eenvoudige bungalows liggen midden in het bos. Ze zijn voorzien voor een bezetting van 4 tot 10 personen. Kom je op vakantie met kinderen? Dan is de kinderbungalow zeker en vast een aanrader.

Kinderen beleven in dit vakantiepark van Landal Het Vennenbos de tijd van hun leven. Kinderen kunnen spelen meet Puk & Pelle of in de Bollo club. Er is bovendien ook een doolhof en kinderboerderij en nog zoveel meer. Maar vooral het subtropische zwembad is een topper! In dit waterparadijs kan je duiken in het golfslagbad. Of glijden van de Black Hole glijbaan. En uiteraard kan je ook spelen in het Kids Junglebad en de Lazy River. Dit vakantiepark is bovendien verkeersvrij!

Trek je er graag eens een dagje op uit? Dan kan je al wandelend of fietsend de omgeving met prachtige bossen, vennen en heidevelden ontdekken. Bovendien liggen Eindhoven, Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Europa ook vlakbij.

Meer informatie

Landal Het Vennenbos subtropisch zwemparadijs: adres

Het adres van vakantiepark Landal Het Vennenbos is:

Landal Het Vennenbos
Schouwberg 7
5527 JH Hapert
Nederland

Voor meer vakantieparken van Landal verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina Parkvakanties ‘Landal GreenParks’.