In de vakantieparken van Landal Green Parks kan je lekker ontspannen en genieten van de rust. De ruim 80 vakantieparken liggen op prachtige locaties. Je kan ontspannen aan de kust of in de natuur. Zelfs in de bergen kan je verblijven in bijvoorbeeld één van hun bungalowparken of appartementen. Bij Landal GreenParks Vakantieparken kan je terecht in onder andere Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Maar ook in de landen Tsjechië, Hongarije, Engeland en Denemarken staan er van hun schitterende parken met veelal vrijstaande  en comfortabele bungalows of villa’s. Hou je graag van luxe, dan zijn er luxe accommodaties voor jou met bijvoorbeeld een whirlpool, sauna, solarium. Kortom, neem vlug een kijkje en overtuig jezelf!

Meer informatie vind je hier. 

Landal GreenParks vakantieparken

Landal GreenParks Vakantieparken: overzicht

Landal Ski Life: tijdens de winter

Ook tijdens de wintermaanden doet Landal GreenParcs er alles aan om het jou naar je zin te maken. Met hun formule van Landal Ski Life ben je dan ook altijd goed voor een wintervakantie. Is het nu bijvoorbeeld skiën, snowboarden of langlauf? Bij Landal is dan ook alles aanwezig voor een onvergetelijke vakantie. Je vindt bijvoorbeeld hun vakantieparken in de mooiste skigebieden van Europa. Je kan bovendien van extra korting genieten als je vooraf lessen en materiaal reserveert.

De kinderen hebben het hier ook tijdens de winter naar hun zin. Ze maken bijvoorbeeld plezier in het kinderskiland, in de Bollo Club en uiteraard in het zwembad. Lekker eten doe je nadien dan ook in één van de gezellige restaurants. Je kan er uiteraard ook genieten van een ontspannende en deugddoende wellness. Kortom de vakantieparken van Landal GreenPark bezorgen jou een vakantie om nooit te vergeten.

Vernieuwingen bij Landal GreenParks vakantieparken

Landal Green Parcs heeft ook heel wat oog voor kwaliteit en vernieuwing. Daarom investeren ze de komende jaren wel 300 miljoen Euro in de kwalitatieve verbetering en de uitbreiding van de Landal Parken. Zo komen er bijvoorbeeld ook nieuwe parken bij. Zoals onder andere in het centrum van Maria alm in Oostenrijk. Of worden er bijvoorbeeld bestaande parken verder uitgebreid. Zo wordt bijvoorbeeld het Park Travemünde uitgebreid met waterfront appartementen. Daarnaast staan er ook heel wat vernieuwingen aan accommodaties, de Landal campings en de parkfaciliteiten op het programma. Men richt zich hier dan ook voornamelijk op het gebruik van duurzame materialen. Kortom ook in de toekomst blijven de parken van Landal GreenParks de ideale locatie voor je parkvakantie.