Denemarken is een prachtige vakantiebestemming. Je vindt er eindeloze stranden, heide en bossen. Het land is bovendien heel kindvriendelijk. Je kan er ook rustig rond wandelen in pittoreske dorpjes en stadjes. Maar het allerbekendste is toch wel LEGOLAND! Trek je naar Denemarken met vakantie dan mag een bezoekje aan dit attractiepark gemaakt met lego blokjes zeker niet ontbreken! Voor een verblijf in Denemarken kan gerust in één van de Landal GreenParks vakantieparken terecht! Kortom ontdek Landal Denemarken Legoland.

Landal Denemarken Legoland

Naast Legoland heeft Denemarken uiteraard nog heel wat in petto. Er zijn om te beginnen al heel wat activiteiten op en rond de vakantieparken. Bovendien zijn er ook heel wat wandelmogelijkheden. Bijvoorbeeld in de uitgestrekte bossen, rond meren, in een natuurgebied. Hou je eerder van cultuur. ook dan is er voor jou heel wat te ontdekken.

LEGOLAND is een attractiepark dat is opgebouwd met LEGOsteentjes. Het park heeft een zeer uitgebreid gamma aan attracties. De meer dan 55 attracties bieden genoeg plezier en avontuur voor het ganse gezin. Het park bestaat ondertussen zelfs 50 jaar. Een reden te meer om dit samen met hen te gaan vieren.

Landal Denemarken Legoland: Landal Ebeltoft

Op 153 kilometer van Legoland ligt Landal Ebeltoft. Maar het park ligt vlakbij Djurs Sommerland. Wist je dat dit attractiepark zelfs de grootste achtbaan van Denemarken heeft? Er zijn bovendien meer dan 60 attracties die je kan uitproberen. Daarnaast zijn er kindvriendelijke zandstranden en gezellige kustplaatsen. Het Nationaal Park Mols Bjerge ligt ook vlakbij.

Dit vakantiepark ligt dan ook letterlijk in het water. De 74 bungalows hebben uitzicht op het water. Kinderen kunnen heerlijk spelen in één van de speeltuinen, het klimrek of op het klimkussen. Bovendien ligt dit vakantiepark Landal Ebeltoft slechts 1 kilometer van de Baltische Zee. Ideaal dus om met de kinderen samen zandkastelen te bouwen of in het water te genieten van het mooie weer.

Landal Denemarken Legoland: Landal Grønhøj Strand

Dit vakantiepark van Landal heeft 158 bungalows en is gelegen op slechts 400 meter van de Noordzee. Bovendien ligt het ook vlakbij Fårup Sommerland, één van de grootste attractieparken van Denemarken. LEGOLAND ligt op 255 km van dit vakantiepark.

Kinderen beleven hier ook de tijd van hun leven in de speeltuin met grote springkussen of de binnenspeeltuin. Bovendien is er in dit Landal vakantiepark een binnen- en buitenzwembad met glijbaan aanwezig. Terwijl de kinderen spelen kan jij ontspannen in de wellness, met sauna en bubbelbad.

In Landal Grønhøj Strand kan je mooie wandelingen maken. Je zal gauw merken hou mooi Noord-Jutland is. Het park ligt vlakbij Blokhus en Lokken. Hier kan je bijvoorbeeld gezellig shoppen. Nadien kan je genieten van een heerlijk diner. Hou je van cultuur? Dan zijn Ruberg Knude of Børglum Kloster ideaal voor jou!

Landal Denemarken Legoland: Landal Rønbjerg

Landal Rønbjerg ligt midden in het landschap van Limfjord en op 145 kilometer van LEGOLAND. Dit vakantiepark met 205 bungalows heeft heel wat faciliteiten voor het ganse gezin. Zo is er bijvoorbeeld een wakeboardbaan of een hindernisparcours. Maar je kan ook minigolf spelen of gaan ontspannen in de wellnessruimte. Daar is bijvoorbeeld een sauna en Turks stoombad. Bovendien is er een subtropisch zwembad.

Voor de kinderen worden eer tijdens de schoolvakanties allerlei activiteiten georganiseerd. In de binnenspeeltuin Funnyland kunnen ze bijvoorbeeld hutten bouwen met LEGOblokjes. Zeker ook een aanrader is om de omgeving te verkennen tijdens een wandeling of fietstocht. In dat geval moet je zeker eens naar het eiland Livø, naar de wilde dieren.

Landal Denemarken Legoland: Landal Seawest

Midden in de natuur van West-Jutland en vlakbij uitgestrekte zandstranden ligt Landal Seawest. Dit modern vakantiepark heeft 255 bungalows en een subtropisch zwembad. Kinderen voelen zich er ook helemaal thuis. Ze kunnen bijvoorbeeld spelen in de binnenspeeltuin Funnyland of springen op de springkussens en trampoline.

Dit vakantiepark Landal Seawest ligt dichtbij het strand. Ideaal voor een uitstap naar zee en het bouwen van zandkastelen. Ook  de zandduinen van Blåbjerg Klitplantage liggen vlakbij het park. De beste mountainbike- en hikingroutes zijn in deze omgeving te vinden. Bovendien ligt Legoland op slechts 65 kilometer van het park.

Landal Denemarken Legoland: Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligt midden in Gjern Bakker. Dit vakantiepark van Landal is omringd door bossen en heuvels. Alsook het merengebied van Silkeborg. Hier kom je helemaal tot rust. De 178 bungalows liggen dan ook in uniek natuurgebied. Maar ook de sportievelingen komen hier aan hun trekken. Er zijn namelijk heel wat sportieve activiteiten in de omgeving.

Ook voor kinderen is dit vakantiepark ideaal. Ze kunnen er knutselen en spelen. Er zijn namelijk heel wat voorzieningen voor de jongsten die mee zijn op vakantie. Ben jij een golfliefhebber? Dan moet je zeker en vast bij Landal Søhøjlandet zijn. Het park ligt op 500 meter van Søhøjlandet Golf Club. Bovendien ligt LEGOLAND slechts op 65 kilometer.

Landal Denemarken Legoland: aanbiedingen

Je hebt al gemerkt dan zowel Denemarken als de 5 Landal vakantieparken die er liggen heel wat te bieden hebben. Maar er is meer!
Vaak zijn er ook interessante aanbiedingen. Kortom neem snel een kijkje en overtuig jezelf!

Voor meer vakantieparken in Denemarken neem gerust ook eens een kijkje bij onze andere vakantieparken in Denemarken.