Vakantiepark Landal De Lommerbergen Nederland ligt op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Reuver. In deze bosrijke omgeving van Nederlands Limburg valt er heel wat te beleven. Bovendien is dit park voorzien van veel faciliteiten om jou en je kinderen een ontspannende en deugddoende vakantie te bezorgen. Midden in de bossen en de natuur kom je volledig tot rust. Kortom aan jou om te ontdekken wat dit park en zijn omgeving nog meer te bieden hebben.

Landal De Lommerbergen Nederland: accommodaties

Kinderen zullen zich in De Lommerbergen geen moment vervelen. Het Subtropische zwembad is namelijk een groot succes! Met zijn vele glijbanen, golfslagbad en Junglebad is het altijd plezier. Wat dacht je van de glijbaan met een zwemband? Zeker eens uitproberen! Bij mooi weer is het zelfs ideaal om te zwemmen in het buitenzwembad. Daarnaast kunnen ze klimmen op het avonturen eiland of sporten op de speel- en sportvelden. Daarnaast kunnen ze de diertjes knuffelen op de kinderboerderij. Bij slecht weer is er ook de binnenspeeltuin. Bovendien zijn ze er nooit alleen, want zowel Bollo als Puk&Pelle verblijven op het park.

Trek je er graag eens een dagje op uit. Dan is dit vakantiepark van Landal ook ideaal gelegen. Eerst en vooral kan je er mooie wandelingen en fietstochten maken. Maar bovendien ligt dit park vlakbij de steden Venlo en Roermond. Deze laatste is vooral gekend voor zijn Designer Outlet. Ook het attractiepark Toverland ligt op slechts 30 kilometer van Landal De Lommerbergen.

Hou je zelf van pure ontspanning. dan kan je uiteraard terecht in de Beauty & Wellness. Je kan er een massage of schoonheidsbehandeling laten doen. Maar er is ook bijvoorbeeld een sauna, stoomcabine en kruidenbad. In het centrale hoofdgebouw kan je genieten van een hapje en een drankje, maar daar zijn ook alle entertainment activiteiten te ontdekken. Je kan er naar shows kijken of bowlen. Maar als er voetbal is, dan is ook dat te bekijken op groot scherm.

Je kan in dit vakantiepark van Landal verblijven in één van de 502 accommodaties. Deze zijn voorzien voor een bezetting van 2 tot 8 personen. De bungalows zijn voorzien van alle comfort. Ze hebben ook allemaal een terras met tuinmeubilair. Elk huisje geeft je ook een ‘midden in de natuur’ gevoel. Huisdieren zijn er uiteraard ook welkom!

Wist je dat Landal De Lommerbergen een periode van vernieuwing heeft doorgemaakt? Faciliteiten zoals het indoor speelparadijs, sport arena, avonturen eiland, bowlingbanen en de Parkshop zijn vernieuwd. Maar er staat nog meer te wachten, namelijk de opening van een vernieuwd subtropisch zwemparadijs en vernieuwing van de bungalows.

Meer informatie

Landal De Lommerbergen Nederland: het adres

Dit vakantiepark van Landal GreenParks is gelegen op het volgende adres:

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver
Nederland

Voor meer vakantieparken van Landal GreenParks verwijzen we jou dan ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Landal GreenParks’.