Wanneer jij op zoek gaat naar een vakantie en je graag je kinderen hierbij meeneemt is het logisch dat je ook zoekt naar een kindvriendelijke vakantie, waar veel te beleven is en de kinderen zichzelf kunnen vermaken. Dat is immers niet alleen leuk en fijn voor de kinderen, maar ook voor ouders, aangezien ze minder druk zijn met het vermaken van de kinderen. Kortom komen zowel kinderen als ouders met een kindvriendelijke vakantie vrolijk en uitgerust weer thuis. Voor de leukste vakanties of weekendjes weg hoef je daarnaast niet ver te rijden. Wij verzamelden voor jou de leukste vakanties in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

kindvriendelijke vakantie

Online een kindvriendelijke vakantie vinden

Het boeken van de vakantie is voor de ene een feest terwijl de ander het een drama vindt. Wij helpen je bij het vinden van de juiste kindvriendelijke vakantie, doordat wij alle aanbieders van diverse websites met elkaar hebben vergeleken en de vakanties die onze keuring door zijn gekomen hebben gebundeld op één website. Dit bespaart tijd voor de zoeker en is dus geschikt voor zowel de vakantieganger die graag snel en eenvoudig boekt, als voor de vakantieganger die graag uitgebreid onderzoek doet naar de diverse mogelijkheden.

Voor een fijne kindvriendelijke vakantie hoef je niet ver weg. Juist autovakanties met kinderen kunnen veel stress met zich meebrengen. Daarom hebben wij diverse parken en locaties geselecteerd in Frankrijk, Duitsland, Nederland en België. Jij bepaalt dus zelf hoe ver je gaat om een leuke vakantie te kunnen beleven samen met je kinderen.

Waar letten wij op?

Bij het selecteren van de diverse mogelijkheden hebben wij al enkele criteria in acht genomen om zo tot een mooie selectie te komen, zonder daarbij af te doen aan de diverse wensen en eisen die vakantiegangers hebben. Niemand wil immers te veel betalen of in een vies en slecht onderhouden park zijn vakantie doorbrengen. Wij kijken daarom naar de kosten, onderhoud en de ligging van de locatie, daarnaast hebben wij oog voor de diverse activiteiten en faciliteiten die worden aangeboden door het vakantiepark om te bepalen of jij hier een kindvriendelijke vakantie kunt beleven.

Natuurlijk is niet iedereen op zoek naar een kindvriendelijke vakantie en daarom hebben wij ook selecties gemaakt op andere kenmerken. Zo hebben wij bijvoorbeeld vakanties geselecteerd die geschikt zijn voor natuurliefhebbers of vakantieparken die excelleren in wellness en beauty faciliteiten. Iedereen die op zoek is naar een vakantiepark vindt bij ons dus de locatie die past bij al zijn of haar wensen.

Meer informatie voor een kindvriendelijke vakantie

Heb je meer informatie nodig over de kindvriendelijke vakantie van één van de vakantieparken of wil je meer algemene informatie verschaffen? Wij helpen jou hier graag bij. Wij brengen de aanbieders van vakantieparken samen, zodat vakantiegangers eenvoudig hun keuze kunnen maken. Zelf zijn wij dus niet de eigenaren van deze parken. Wel leggen wij jouw vragen graag aan hen voor, zodat wij jou kunnen voorzien van de antwoorden en het jou zelf weinig moeite en tijd kost om de perfecte locatie te vinden. Je kunt ons dan ook makkelijk bereiken door je vraag achter te laten via het contactformulier op onze website.

Kindvriendelijke vakantieparken

No post found

Vakantieperiodes

Bij het boeken van kindvriendelijke vakantieparken is het uiteraard interessant om te weten wanneer de schoolvakanties vallen. Wij willen het jullie gemakkelijk maken door bijvoorbeeld hierbij een overzicht te geven van de schoolvakanties in zowel België, Nederland, Frankrijk en ook Duitsland. Daarnaast kan het ook interessant zijn om te weten wanneer de schoolvakanties vallen als je bijvoorbeeld liever in een rustigere periode met vakantie gaat. Indien dat het geval is, boek dan zeker buiten de schoolvakanties.

Schoolvakanties België 2021

Samengevat is dit een overzicht van alle officiële vakantiedagen geldig voor het ganse land. Kortom er zijn geen regionale verschillen. Dat is bijvoorbeeld anders in Nederland.

Schoolvakanties Nederland 2021

Opgelet: data zijn richtdata en kunnen daarom nog afwijken!!

Schoolvakanties Duitsland 2021

De schoolvakanties in Duitsland kennen immers net als Nederland een spreiding van vakantiedagen per regio.  Per deelstaat zijn de schoolvakantie data anders en ook nog onder voorbehoud. Kortom, voor het overzicht van de schoolvakanties Duitsland verwijzen we je ook graag door naar de officiële website.

Schoolvakanties Frankrijk 2021

Ook in Frankrijk worden de vakantieperiodes gespreid over 3 regio”s. Hierdoor heb je immers meer spreiding wat vakantiedrukte betreft. Kortom ook hiervoor verwijzen we je graag door.

Bekijk zeker en vast ook onze aanbiedingen, want wie weet kan je nog een mooie en aantrekkelijke korting op de kop tikken. Wil je misschien toch liever een zonvakantie boeken met  het gezin? Dan verwijzen we je graag door naar rondreisportugal.be voor een unieke vakantie in Portugal. Bovendien een prettige vakantie gewenst!