Kiilopaa Fell Center Lapland is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Lapland, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Kiilopaa Fell Center Lapland vanaf een voordelige prijs van 549.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Kiilopaa Fell Center, kijk dan zeker en vast ook verder!

Kiilopaa Fell Center Lapland: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Kiilopaa Fell Center FI. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Kiilopaa Fell Center vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Kiilopaa Fell Center
Gelegen in de regio: Lapland
Gelegen in de stad: Saariselka
En het land: FI

Meer informatie over Kiilopaa Fell Center: Kiilopaa Fell Center is een 3 sterren accommodatie gelegen in Saariselka in Finland. Kiilopaa Fell Center beschikt over de volgende faciliteiten: bar, koelkast, restaurant, sauna, kleinschalig.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 549.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.