Kampeerplaats B (84.00 EUR)

Kampeerplaats B Italië

Kampeerplaats B. Dit Vakantiehuizen in Adriatische kust (Venetië) is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Kampeerplaats B: meer informatie

Omschrijving: De ruim opgezette camping ligt in een bosrijke omgeving. Er is voldoende schaduw aanwezig. De afgebakende plaatsen hebben een zanderige ondergrond. Het moderne sanitaire blok is nieuw en je hoeft er niet ver voor te lopen. Bij de kampeerplaatsen zijn veel waterpunten en afvoer aanwezig.

Richtprijs: 84.00 EUR

Ligging: Cavallino, Adriatische kust (Venetië) Italië

Accommodatie: Vakantiehuizen

Rating: 8.5

4 sterren

Maximum aantal personen: 6

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.