Jasses de Camargue, een vakantiepark in Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Jasses de Camargue Frankrijk gelegen aan de Gard. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Jasses de Camargue Frankrijk 3.5 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Jasses de Camargue
Stad: Gallargues-le-Montueux
Regio: Gard
Land: Frankrijk

Omschrijving: Jasses de Camargue is een vakantiepark met mooi verzorgde appartementen. Het park is gelegen in een omheind park van 8,5 hectare in Mediterrane sferen, dat de deur voor je openzet naar de Camargue, de Cévennes en de Provence. Hier ervaar je de rust van Zuid Frankrijk, maar ben je nooit ver weg van een dagje uit. Dichtbij vind je de uitgestrekte standen van de middellandse zee, of wandel over de boulevard van La Grande Motte, de bekende badplaats (op 22 km). bekijk de Romeinse gebouwen zoals het theater of de pont du gard in Nîmes. Ga een dag wandelen en shoppen of bezoek een van de musea in Montpellier. Als je liever thuis blijft is er op het park ook van alles te beleven! Wat dacht je van tennissen, beachvolleybal, minigolf of gewoon ontspannen aan de rand van het openlucht zwembad. Voor de kinderen is er een echte waterspeeltuin waar de hele dag met water kan worden gespeeld. Plezier gegarandeerd!

Prijs vanaf: 180.00 EUR

Sterren: 3.5 sterren
Rating: 6 /10
Extra: Voor rustliefhebbers

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.