Jardins de St. Benoit, een vakantiepark in Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Jardins de St. Benoit Frankrijk gelegen aan de Languedoc & Roussillon. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Jardins de St. Benoit Frankrijk 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Jardins de St. Benoit
Stad: Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse
Regio: Languedoc & Roussillon
Land: Frankrijk

Omschrijving: Les Jardins de Benoit is een prachtig 8 hectare groot wijn- en spa-resort in het hart van de regio Corbières. Het pittoreske St. Laurent de Cabrerisse ligt slechts op 200 meter, aan de andere kant van de rivier Nielle. Het vakantiepark is gebouwd in een mix van traditionele stijl met moderne luxe. Het spa-resort heeft verschillende faciliteiten om optimaal te relaxen. Of kom in actie met een potje tennis op de baan of op de tafel. Schiet wat mooie plaatjes en plaats ze gemakkelijk online met de gratis wifi in het gehele complex.

Prijs vanaf: 186.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating: 7.2 /10
Extra: Genieten op een landgoed

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.