Istrian Premium Village (1125.00 EUR)

Istrian Premium Village Kroatië

Istrian Premium Village. Dit Vakantiehuizen in Istrië is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Istrian Premium Village: meer informatie

Omschrijving: In de sfeer die Istrië het meest weergeeft, zal jij je prima kunnen vermaken. De stenen huisjes zijn in een apart gedeelte van de camping gelegen, waarbij je er niet van moet opkijken als ‘je buren’ wijn- of olijfgaarden zijn. 2 zwembaden in de directe nabijheid zorgen voor een welkome verkoeling. In de bosrijke omgeving is voldoende schaduw. In de 32m2 grootte huisjes met 2 slaap- en 2 badkamers zal het niet aan comfort ontbreken. Dit autovrije gedeelte van de camping is rustig en prachtig begroeid. Wat wel zo gemakkelijk is; bedlinnen en handdoeken zijn inclusief. Ook de eindschoonmaak wordt voor jou gedaan. Lekker luxe!

Richtprijs: 1125.00 EUR

Ligging: Novigrad, Istrië Kroatië

Accommodatie: Vakantiehuizen

Rating: 8.5

4 sterren

Maximum aantal personen: 6

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.