Hotelli K5 Levi Lapland is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Lapland, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Hotelli K5 Levi Lapland vanaf een voordelige prijs van 773.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Hotelli K5 Levi, kijk dan zeker en vast ook verder!

Hotelli K5 Levi Lapland: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Hotelli K5 Levi FI. Meer details over hun sun|zonvakanties naar Hotelli K5 Levi vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Hotelli K5 Levi
Gelegen in de regio: Lapland
Gelegen in de stad: Levi
En het land: FI

Meer informatie over Hotelli K5 Levi: Hotelli K5 Levi is een 4 sterren accommodatie gelegen in Levi in Finland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.6. Hotelli K5 Levi beschikt over de volgende faciliteiten: bar, restaurant, sauna.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 773.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.