Hotel Villaggio Dei Fiori Veneto is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Veneto, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Hotel Villaggio Dei Fiori Veneto vanaf een voordelige prijs van 300.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Hotel Villaggio Dei Fiori, kijk dan zeker en vast ook verder!

Hotel Villaggio Dei Fiori Veneto: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Hotel Villaggio Dei Fiori IT. Meer details over hun  naar Hotel Villaggio Dei Fiori vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Hotel Villaggio Dei Fiori
Gelegen in de regio: Veneto
Gelegen in de stad: Bibione
En het land: IT

Meer informatie over Hotel Villaggio Dei Fiori: Hotel Villaggio Dei Fiori is een 4 sterren accommodatie gelegen in Bibione in Italië. Hotel Villaggio Dei Fiori beschikt over de volgende faciliteiten: koelkast, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, kluisje.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 300.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.