Hotel Villa Koegui – Frankrijk (/10)

Hotel Villa Koegui

Hotel Villa Koegui is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Villa Koegui: details

Beschrijving: Een uniek luxe boetiekhotel, nieuw gebouwd met een eerbetoon aan de ambachten en Baskische cultuur met toch de hedendaagse innovatieve diensten. Voor het ontbijtbuffet, een kopje koffie, een brunch, lunch, snack, tapa of cocktail ga je naar Le Carré. Bayonne, de hoofdstad van het Baskenland heeft een rijk verleden, maar het leeft in het heden. Verdwaal in de straten van Petit Bayonne. Herontdek chocolade en zijn oude geschiedenis, geniet van de gigantische fresco’s die het straatbeeld versieren.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Bayonne,  Baskenland in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.