Hotel Villa Emilia is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Villa Emilia: details

Beschrijving: Het gezellige 3-sterren Hotel Villa Emilia ligt op ongeveer 500 m van het centrum van Ortisei. Een skibus stopt in de buurt van de accommodatie en brengt je gemakkelijk naar het skigebied “Val Gardena/Alpe di Siusi”, dat op ongeveer 600 m afstand ligt. Een rodelbaan ligt op ongeveer 100 m, en langlaufliefhebbers kunnen zich verheugen op de dichtstbijzijnde langlaufloipe-ingang na ongeveer 800 m.

Accommodatie

Prijs: 757.00 EUR

Gelegen in Zuid-Tirol,  Gröden in Italië

Afstand tot de piste 1000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.