Hotel Vierbrunnenhof is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Vierbrunnenhof: details

Beschrijving: Welkom bij de familie Messner. Dit gezellige en gastvrije hotel pakt uit met een tof zwembad en een sfeer zoals thuis. Je proeft er een eerlijke Zuid-Tiroolse keuken, met ingrediënten vanop de eigen boerderij en kruidentuin. Aanrader voor een sportieve (ski)vakantie in de natuur. Kriebelt het al om de bergen te ontdekken?

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Antholz-Mittertal,  Zuid-Tirol – Trentino in Italië

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.