Hotel Verde Azzurro Marche is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Marche, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Hotel Verde Azzurro Marche vanaf een voordelige prijs van 146.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Hotel Verde Azzurro, kijk dan zeker en vast ook verder!

Hotel Verde Azzurro Marche: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Hotel Verde Azzurro IT. Meer details over hun  naar Hotel Verde Azzurro vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Hotel Verde Azzurro
Gelegen in de regio: Marche
Gelegen in de stad: Cingoli
En het land: IT

Meer informatie over Hotel Verde Azzurro: Hotel Verde Azzurro is een 3 sterren accommodatie gelegen in Cingoli in Italië. Hotel Verde Azzurro beschikt over de volgende faciliteiten: airco, fietsverhuur, fitness, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, sauna, tennisbanen, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 146.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.