Hotel Urh Palacio De Oriol is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Spanje kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Urh Palacio De Oriol: details

Beschrijving: Dit paleis werd gebouwd in 1902 en is een prima locatie voor een geslaagde vakantie in Spaans Baskenland. Het restaurant is gespecialiseerd in de traditionele Baskische keuken. Op het terras geniet je van een drankje of een hapje met zicht op de rivier en (in de verte) op de zee.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.7!

Gelegen in Santurce (Santurtzi),  Baskenland in Spanje

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.