Hotel Tirol is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Tirol: details

Beschrijving: Uiterst comfortabel hotel met een topligging in een topskigebied. Zeer ruime en vernieuwde kamers. Je treft er een geslaagde mix van typisch Tiroolse en moderne architectuur aan en geniet er van een persoonlijke service in een familiale sfeer. Bovendien kan je er heerlijk uitrusten in de wellnessafdeling met overdekt zwembad.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9.4!

Gelegen in Ischgl,  Ischgl / Silvretta in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.