Hotel The Excelsior is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel The Excelsior: details

Beschrijving: Het comfortabele 4-sterren hotel The Excelsior is rustig gelegen in het plaatsje Arosa, ongeveer 300 m van het centrum af. Het skigebied Arosa bereik je na ca. 1,5 km met de shuttlebus van het hotel of met de openbare skibus welke ca. 200 m verderop stopt. Bij goede sneeuwligging is het mogelijk tot aan de accommodatie af te dalen en na ongeveer 3 km heb je toegang tot de langlaufloipe.

Tot de faciliteiten van de stijlvolle accommodatie horen een hotelhal met ontvangstgedeelte en receptie, lift, wifi, verblijfsruimte, restaurant Montanara, “Bündnerstübli” en de bar 1822 evenals een ski- en schoenenruimte. Parkeerplaatsen en een openbare parkeergarage (ca. 1,5 km verderop) zijn beperkt en tegen betaling beschikbaar (geen reservering mogelijk).

Het ca. 250 m² grote wellnessgedeelte met binnenzwembad, Finse sauna, biosauna, stoombad, sanarium en rustruimte kun je gratis gebruiken. Van de fitnessruimte kun je ook gratis gebruikmaken. Je kunt ook biljarten of sleeën huren (op basis van beschikbaarheid.

Accommodatie

Prijs: 1189.00 EUR

Gelegen in Graubünden,  Schanfigger Tal in Zwitserland

Afstand tot de piste 2000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.