Hotel Stefanie – Oostenrijk (7.5/10)

Hotel Stefanie is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Stefanie: details

Beschrijving: Een charmant en romantisch hotel, in een rustig deel van Seefeld. De inrichting, het onthaal en de infrastructuur van dit hotel zorgen voor een intieme sfeer. Naast het eigen zwembad, mag je ook genieten van de indrukwekkende wellnessafdeling en de verzorgde diners in Wellneshotel Schönruh (op ca. 50 m). Hier worden gasten toegelaten vanaf 16 jaar.

Insider tip: Swarovski Kristallwelten in Wattens op 40 minuten rijden met de wagen.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.5!

Gelegen in Seefeld,  Seefeld Leutasch in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.