Hotel Sportresidenz Zillertal is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Sportresidenz Zillertal: details

Beschrijving: Hoogkwalitatief boutiquehotel in luxueuze lifestyle-landhuisstijl. Laat je meevoeren op het hoogste niveau op het vlak van design, service en culinaire verwennerij. Na een dagje skiën kun je heerlijk ontspannen in het mooie wellnessgedeelte met als hoogtepunt het openluchtzwembad op het dak, omgeven door de imposante Zillertalbergen.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Uderns,  Zillertal in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.