Hotel Seevilla Freiberg is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Seevilla Freiberg: details

Beschrijving: De lichte designkamers van dit trendy hotel bieden een prachtig uitzicht op het meer en een gratis shuttle service brengt je snel naar de skilift. Het modern ingerichte restaurant beschikt over een wintertuin met uitzicht op het meer en verder staan er internationale en Oostenrijkse gerechten op het menu.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Zell am See,  Europa Sportregion in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.