Hotel Scherlin is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Scherlin: details

Beschrijving: Het goed geleide 3-sterrenhotel Scherlin ligt op ca. 1.400 m hoogte heerlijk panoramisch, op ca. 5 km van het centrum van St. Ulrich en de skiliften. De skibus stopt direct voor de deur. Kastelruth bereikt u na ongeveer 6 km (Alpe di Siusi).

Het hotel bestaat uit twee gebouwen (hoofd- en bijgebouw) en beschikt over receptie, lift, Wi-Fi, restaurant, bar, kinderspeelkamer, skikelder alsmede parkeerplaatsen en een parkeergarage.

Het verzorgde wellnessgedeelte biedt u een binnenzwembad, verwarmde infinitypool met buitenwhirlpool (afhankelijk van het weer) in de tuin, Finse sauna, rustruimte, theehoek en belevenisdouches (15 – 22 uur). Een fitnessruimte is ook aanwezig.

Accommodatie

Prijs: 848.00 EUR

Gelegen in Zuid-Tirol,  Gröden in Italië

Afstand tot de piste 5000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.