Hotel Samara Zuid-Egeïsche Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Zuid-Egeïsche Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Hotel Samara Zuid-Egeïsche Kust vanaf een voordelige prijs van 727.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Hotel Samara, kijk dan zeker en vast ook verder!

Hotel Samara Zuid-Egeïsche Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Hotel Samara TR. Meer details over hun Lastminutes naar Hotel Samara vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Hotel Samara
Gelegen in de regio: Zuid-Egeïsche Kust
Gelegen in de stad: Torba
En het land: TR

Meer informatie over Hotel Samara: Hotel Samara is een 5 sterren accommodatie gelegen in Torba in Turkije. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.0. Hotel Samara beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, bar, kindvriendelijk, fitness, zwembad binnen, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, roomservice, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 5 sterren

Richtprijs vanaf: 727.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.