Hotel Pütia is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Italië kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Pütia: details

Beschrijving: Het gezellige 3-sterren Hotel Pütia ligt in Antermoia, een klein bergdorpje, op ca. 9 km van St. Martin in Thurn. Een skibus stopt op ca. 20 m van het hotel en brengt je eenvoudig naar het ongeveer 10 km verderop gelegen skigebied Kronplatz.

Accommodatie

Prijs: 708.00 EUR

Gelegen in Zuid-Tirol,  Kronplatz in Italië

Afstand tot de piste

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.