Hotel Palacio Urgoiti is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Spanje kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Palacio Urgoiti: details

Beschrijving: Als je van rust en een groene omgeving houdt en in een uiterst sfeervol en romantisch paleis wilt overnachten dan is Palacio Urgoiti een absolute aanrader. Gastronomische hoogstandjes van de Baskische keuken zijn te proeven in het restaurant Harria en na afloop van een ontdekkingstocht door deze prachtige omgeving is het heerlijk relaxen in het overdekte zwembad. Vergeet ook niet om een typisch Baskische pintxo te proeven. Dat is een klein hapje dat meestal staand aan de bar van de cafés in het Baskenland wordt gegeten.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.5!

Gelegen in Mungia,  Baskenland in Spanje

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.