Hotel Meierhof is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Zwitserland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Meierhof: details

Beschrijving: Het traditionele 4-sterren Hotel Meierhof ligt in het centrum van Davos Dorf en op ca. 300 m van de berglift Parsenn. De skibus stopt op ca. 50 m afstand en een langlaufloipe bereik je na ongeveer 200 m.

Bij de uitrusting van het historische hotel horen een lobby met ontvangstruimte en receptie, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte met kleine bibliotheek, kinderspeelkamer, eetzaal, restaurant, hotelbar en een skiruimte. Gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage tegen betaling zijn eveneens aanwezig.

Het ca. 150 m² grote wellnessgedeelte met binnenzwembad, bio- en Finse sauna en rustruimte kun je gratis gebruiken.

Bovendien ontvang je de Davos-Klosters gastenkaart, waarmee je van vele services en kortingen kunt profiteren (zie informatie ter plaatse).

Accommodatie

Prijs: 1081.00 EUR

Gelegen in Graubünden,  Davos/Klosters in Zwitserland

Afstand tot de piste 1000

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.