Hotel Les Jardins De Sophie is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Les Jardins De Sophie: details

Beschrijving: Sfeervol en luxueus viersterrenhotel met een unieke ligging en mondaine uitstraling in het Vogezenwoud, waar je ten volle kunt genieten van hoogstaande gastronomie, rust, natuur, wintersport en de deugden van wellness. Ideaal voor een skivakantie met z’n tweeën. De keukenchef Herve Cune draagt de prestigieuze titel ‘Maître Cuisinier de France’.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.2!

Gelegen in Xonrupt-Longemer,  Elzas en Vogezen in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.