Hotel Le Vétiné – Frankrijk (8.8/10)

Hotel Le Vétiné

Hotel Le Vétiné is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Le Vétiné: details

Beschrijving: Een sympathiek en ultra-verzorgd hotel voor wie de charme van de skigebieden in de Vogezen wil ontdekken. Mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving langs bossen, meren en pittoreske bergdorpjes. De familie Baradel ontvangt je hier met open armen en zorgt dagelijks voor een overheerlijk diner als afsluiter van de dag. Dit jaar werd er tevens een piste aangelegd voor de kinderen om naar beneden te glijden in de poederwitte sneeuw.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.8!

Gelegen in Le Valtin,  Elzas en Vogezen in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.