Hotel Le Val Thorens is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Le Val Thorens: details

Beschrijving: Sinds jaren een vaste waarde bij de Belgische ski-liefhebber. De mooie wellness, de leuke bar met vintage twist en de heerlijk, gezellige, maar toch moderne en warme kamers bieden je zekerheid voor een fantastisch verblijf. De bar leent zich perfect voor een ontspannend après-skimoment. In de twee restaurants, een traditioneel en een streekrestaurant waar raclette, fondue en andere specialiteiten op de kaart staan, kan de innerlijke mens versterkt worden na een dagje skiën. Als klap op de vuurpijl, krijg je nog eens topvroegboekkortingen en kinderen t.e.m. 12 jaar gratis er bovenop.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.5!

Gelegen in Val Thorens,  Les Trois Vallées in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.