Hotel Le Mottaret is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Le Mottaret: details

Beschrijving: Super hotel (ook mogelijk in all-in) vlak bij de pistes. Na een actieve skidag geniet je hier van een uitzonderlijke après-ski met onder meer selfservice barbecue op het terras van Café del Mott en livemuziek in de Pole Sud Bar, een primeur in de 3 Vallées. Een gratis bubbelbad en kamers met hightech comfort maken het plaatje compleet voor een unieke skivakantie. Bonus: kinderen gratis t.e.m. 18 jaar.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9!

Gelegen in Méribel-Mottaret,  Les Trois Vallées in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.