Hotel Jauregui is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Spanje kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Jauregui: details

Beschrijving: Gastvrijheid en gastronomie staan centraal in dit familiehotel waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Het beschikt over een uitstekend restaurant met een nautisch thema, dat gespecialiseerd is in ‘pintxos’, de typisch Baskische tapas. Een aanrader voor wie ervan houdt midden in een klein stadje te logeren, tussen terrasjes en winkeltjes en op een boogscheut van het zandstrand.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Hondarribia,  Baskenland in Spanje

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.