Hotel Ily La Rosiere is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Ily La Rosiere: details

Beschrijving: Weet jij waarvoor I.L.Y staat? I Love You, want daar draait het hier om, gastvrijheid van het vriendelijke team waar je je meteen welkom voelt. Dit tijdloze zuidgelegen luxe-hotel heeft prachtige, exclusief ingerichte kamers met alle hedendaagse comfort die je van een tophotel mag verwachten. Warme tinten, zachte materialen en cosy badjassen maken er een supercomfortabele kamer van. Je vervelen na het skiën? onmogelijk! Geniet nog even na in de sfeervolle bar of in de moderne en ruime spa met binnenzwembad, sauna, hammam of mogelijkheid om de stramme ski-spieren te laten masseren!

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in La Rosière,  La Rosière in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.