Hotel Hélianthal Thalazur St-Jean-De-Luz is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Hélianthal Thalazur St-Jean-De-Luz: details

Beschrijving: Nieuw in ons aanbod van 2019! Dit hotel in het stadscentrum en op slechts 100 m van het strand is de ideale plek om voluit te genieten van de zee, het prachtige Baskische landschap en zijn uitstekende gastronomie. Het Spa Thalazur-concept in ons programma (Cabourg, Ouistreham, Carnac, Arcachon, St-Jean-de-Luz, Port-Camargue en Antibes) met een ruime keuze aan schoonheidsbehandelingen (ter plaatse te betalen) staat garant voor een verblijf waarin ontspanning en de geneugten van de zee centraal staan.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in St-Jean-de-Luz,  Baskenland in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.