Hotel Goldried is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Goldried: details

Beschrijving: Aangenaam, recent gerenoveerd hotel, omgeven door de wondere natuurpracht van het nationale park Hohe Tauern met zijn bekende bergtoppen zoals de Grossglockner en Grossvenediger. Je kunt skiën tot aan het hotel. Na het skiën kan je er lekker relaxen in de wellness met zwembad.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Matrei in Osttirol,  Oost-Tirol in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.