Hotel Fahrenheit 7 is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Fahrenheit 7: details

Beschrijving: Gezellig en tegelijk hip, met een vintage-twist, zo valt dit recent gerenoveerde (november 2016) hotel het best te beschrijven. Na een superontbijt met zicht op de 3000-ers van Val Thorens, begin je aan een dag skiplezier. Naast het skiën wil Fahrenheit 7 meer dan een hotel zijn, je komt er ook thuis, waar je onbezorgd kan genieten. Voor de gezelligheid zorgen ook de 5 bars, elk met hun eigen sfeer. De ligging pal op de pistes vervolledigt dit prachtaanbod.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9!

Gelegen in Val Thorens,  Les Trois Vallées in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.