Hotel Der Schöne Asten is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Duitsland kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Der Schöne Asten: details

Beschrijving: Even op shortski met de vrienden? Dan is dit ruim opgevatte hotel de perfecte tip. Na een dag vol winterpret wacht de gezellige bar op je met een hoog après-ski-gehalte. Wie liever even totale ontspanning zoekt, kan natuurlijk ook terecht in het mooie zwembad of kiest voor een zalige massage.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.7!

Gelegen in Winterberg,  Sauerland in Duitsland

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.