Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Das Alpenhaus Gasteinertal: details

Beschrijving: Een van onze topaanbevelingen in Bad Hofgastein. Een wellness van maar liefst 2.000 m2 staat tot je beschikking met o.a een overdekt zwembad, diverse sauna’s en ontspanningsruimtes. Het uitstekende viersterrenhotel combineert traditionele waarden met alpine levenstijl in combinatie met eerste klas verwennerij. Gelegen in het skigebied ‘Gastein Valley’, een deel van Ski Amadé, met een totaal aan 760 km aan pistes.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 7.8!

Gelegen in Bad Hofgastein,  Salzburger Sportwelt in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.