Hotel Club Mmv Les Mélèzes is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Club Mmv Les Mélèzes: details

Beschrijving: Het viersterrenvakantiedorp Hôtel club MMV Les Mélèzes is een uitstekende keuze dank zij de ligging, het restaurant met uitzicht op de Mont-Blanc, het terras op het zuid-westen, de goede service, de animatie, de wellness en de kinderclubs. Velen komen hier elk jaar graag terug. Goed om weten voor gezinnen: je verblijft in all-in voor de prijs van volpension vanaf 25/3 en ook tijdens de tweede week van de kerstvakantie, tussen 1/1-8/1. MMV besteedt ook een bijzondere aandacht aan de maaltijden met ’s middags en ’s avonds vegan en glutenvrij gerechten. Dankzij de ligging op 2 000m hoogte kan je hier zelfs het hele jaar door skiën. Allemaal troeven die zin geven om te boeken toch?

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in Arc 2000,  Paradiski – Les Arcs in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.