Hotel Club Marmara Valfréjus is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Hotel Club Marmara Valfréjus: details

Beschrijving: Geniet van een stemmige skivakantie te midden van sneeuw en bossen! Clubhotel Marmara verwelkomt je in een familiale warme sfeer. Je verblijft er in het gezellige centrum van Valfréjus, een authentiek bergdorp dat het hele seizoen van veel sneeuw geniet. Animatie en activiteiten rondom het dorpsplein zetten er de toon. De 6-daagse skipas Valfréjus/La Norma mét de “Eskimo uitbreiding” is inbegrepen in de prijs!

aantal sterren: 2

Deze accommodatie krijg bovendien een score 6.9!

Gelegen in Valfréjus,  Valfréjus in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.